Чотири людини загинули внаслідок аварії маршрутного автобуса рейсом із Дніпра до Слов'янська

Чотири людини загинули внаслідок аварії маршрутного автобуса рейсом у Дніпропетровській області. Про це йдеться в повідомленні обласного главку НП.

ДТП сталася 17 березня приблизно о 12:20 на трасі в Новомосковському районі. Попередньо встановлено, що 61-річний водій маршрутного таксі "Mercedes Sprinter" не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Дванадцять пасажирів і водій дістали травми, четверо людей загинули.

Місцеві ЗМІ пишуть, що мікроавтобус здійснював рейс із Дніпра до Слов'янська Донецької області. 

Статті

Луганськ
27.08.2024
11:11

Десять років надії. Луганський щоденник

Звичайно, без жодного лукавства ми чекали дуже довго, що все відновиться і буде як раніше. Тих, хто вірив у це, було так багато, що на цьому тлі ті, хто думав інакше здавалися божевільними. Тільки хтось, сподіваючись, їхав, а хтось сподіваючись...
Донбас
25.08.2024
19:07

День шахтаря, «мовчання ягнят» і «Чорна сотня» в Донецьку. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулий тиждень на окупованих територіях Донбасу завершився помпезним святкуванням Дня шахтаря. Цій події в місцевих ЗМІ було присвячено велику кількість репортажів з місця події. Чиновники, переважно прислані Кремлем, які жодного стосунку до...
Країна
24.08.2024
14:06

Життя перемагає. Як живуть прифронтові громади Запоріжжя

Ввечері 20 серпня російська армія вдарила по селу Малокатеринівка, що входить до Кушугумської ОТГ. Окупанти поцілили по дитячому кафе  «Лаванда». Внаслідок удару 15-річний хлопець, Дмитро Гречаник, помер у лікарні.
Всі статті