Четверо мешканців Василівського району Запорізької області зазнали поранень, загалом область обстріляли майже 400 разів - Федоров

Внаслідок обстрілів російською армією четверо мешканців Василівського району Запорізької області зазнали поранень протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм 15 серпня.

"Два чоловіки та дві жінки поранені внаслідок ворожого обстрілу Василівського району", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що загалом впродовж доби окупанти 397 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області. Зокрема, ворог завдав ракетний удар по Малишівці Запорізького району. Також війська РФ здійснили авіаційні удари по Лобковому та Гуляйполю. 233 БПЛА різної модифікації атакували Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Полтавку. 11 обстрілів РСЗВ накрили Оріхів, Новоданилівку, Червону Криницю, Роботине, Преображенку та Малу Токмачку. 150 артобстрілів завдано по території Степногірська,  Приморського, Гуляйполя, Оріхова, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки та Полтавки.

Надійшло 10 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Раніше повідомлялось, що майже 600 мешканців Запоріжжя отримали компенсації за пошкоджене житло на 35 млн грн, але є й відмови.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті