Четверо мешканців прифронтової Донеччини загинули через обстріли росіян

Через рашистські обстріли загинуло четверо мешканців прифронтової Донеччини протягом минулої доби. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Телеграм.

"За 25 вересня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 2 у Краматорську, і 1 у Гірнику і Дронівці. Ще 19 людей в області за добу дістали поранення", - сказано в повідомленні.

Філашкін також зазначив, що в Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено 4 будинки, у Богоявленці - 3 знищено і 10 пошкоджено. У Покровській громаді пошкоджено підприємство і будинок. У Лимані й Торському пошкоджено по одному будинку, у Зарічному зруйновано 3 будинки. В Оріхуватці Миколаївської громади пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Краматорську пошкоджено 2 багатоповерхівки, крамниці, автомобілі. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків. У Торецьку пошкоджено багатоповерхівку.

"За добу росіяни 28 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 1504 людини, з них 56 дітей", - сказано також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що на деокуповані села Луганської області ворог спрямував понад 60 безпілотників.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті