Через збільшення випадків дезертирства з лінії бойового зіткнення ворог збільшив кількість блокпостів на сході України - ЦНС

Через збільшення випадків дезертирства з лінії бойового зіткнення ворог збільшив кількість блокпостів на сході України. Про це повідомив Центр національного спротиву.

Зазначається, що до тимчасово окупованого сходу України прибули додаткові сили Росгвардії, які виконують роль загородзагонів. Їх задача є виявлення дезертирів російської армії.

"Таким чином в Донецьку, Горлівці та інших захоплених населених пунктах збільшилась кількість патрулів. Причиною дезертирства є запроваджені російськими генералами активні "м'ясні штурми" через дефіцит техніки на полі бою", - йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву закликає місцевих жителів повідомляти про бази російських солдатів, аби Сили оборони завчасно "завершили їх страждання", зазначається у повідомленні.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті