Через ворожий удар по поліцейському автомобілю загинув 38-річний правоохоронець з Покровська Дмитро Петренко

У результаті атаки росіян по поліцейському автомобілю загинув покровський правоохоронець Дмитро Петренко 12 липня. Про це повідомив голова Нацполіції України Іван Вигівський у facebook 12 липня. 

"Кожного дня агресор "полює" на поліцейських, які є міцною ланкою Сил безпеки і оборони країни, допомагають людям, рятують та захищають, на жаль, часто ціною власного життя. Сьогодні поліцейська сімʼя зазнала непоправної втрати - під час виконання службових обовʼязків загинув ще один працівник. Внаслідок влучання російського дрона в службовий автомобіль отримав несумісні з життям травми поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Покровського районного управління, 38-річний капітан поліції Дмитро Петренко, який саме працював на своїй території", - написав Вигівський.

Уточнюється, що Дмитро розпочав службу у 2006 році. 

У нього залишились дружина, донька, син і батьки.

Раніше повідомлялось, що під час несення служби в Покровському районі Донеччини загинув дільничний офіцер поліції Андрій Труш.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті