Через "Дію" запустили рекрутинг до Армії дронів без відвідування ТЦК

Через "Дію" запустили рекрутинг до Армії дронів. Про це 17 жовтня у Телеграм повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Вступайте до найефективніших підрозділів БпЛА через Дію - запустили рекрутинг до Армії дронів. Додали можливість долучитися до підрозділів БпЛА без відвідування ТЦК. Подаєте заяву за кілька кліків, проходите співбесіду та підписуєте контракт. Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Жодного «розподілу» та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви і на базову військову підготовку йдете з вже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджуєте самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно", - зазаначив віцепрем'єр.

"Обирайте в Дії топові військові частини, які спеціалізуються на безпілотниках, та показують найкращі результати по ураженнях", - закликав він.

"Як працює вступ до Армії дронів? Рекрутинг у Дії нагадує пошук роботи на сайті з вакансіями. У застосунку за фільтрами обираєте бригаду або підрозділ, у який хочете потрапити, далі надсилаєте одну чи декілька заяв. Самостійно обираєте напрям, пов’язаний з БпЛА, — від оператора будь-якого дрона до інженера. Далі рекрутер запрошує вас на співбесіду і підрозділ підписує з вами контракт. Це все. Для сильних підрозділів, які будують власний рекрутинг, послуга в Дії — крута можливість ефективно й швидко «забронювати» бійця і провести його до себе через Дію без ТЦК і ВЛК", - пояснює Федоров.

"Дрони стали геймчейнджерами на полі бою, пташки за кілька тисяч знищують техніку за мільйони. Ставайте частиною війни технологій — подавайте заяву про рекрутинг у Дії, щоб бачити результати своєї роботи в новинах. Мотивовані бійці повинні стати основою війська, в межах Армії дронів ми сформували та укомплектували сотні ударних рот, навчили десятки тисяч операторів, які працюють за новою доктриною та щотижня уражають сотні одиниць ворожої техніки. Щоб кваліфікованих операторів ставало ще більше, Міноборони вже почали сертифіковувати приватні школи операторів БпЛА, а рекрутинг у Дії — логічний наступний крок для тих, хто визначився, ким хоче бути в цій війні", - зазначив віцепрем'єр.

"Обирайте, де служити самостійно, — в Дії, щоб інші не обрали замість вас", - підсумував Федоров.

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті