Будинки, лікарні, зерносховище: російські обстріли за добу пошкодили на Донеччині 28 об'єктів

Вісім населених пунктів Донецької області постраждали від ударів російських військ минулої доби. Про це повідомила 14 жовтня поліція Донеччини.

Росія атакувала з авіації, РСЗВ, артилерії й танків Авдіївку, Курахове, Покровськ, Торецьк, смт Нью-Йорк, Очеретине, села Даченське та Новоселівка Перша.

Пошкоджено 28 цивільних об'єктів, зокрема 10 житлових будинків, зерносховище, будинок культури, магазин, адмінбудівлю, об’єкт цивільної інфраструктури, медичні заклади, фермерське господарство, господарчу споруду, автотранспорт.

Тільки по одній Авдіївці росіяни завдали 10 авіаударів, також застосовували для ударів артилерію й танки. Поранено цивільну особу, зруйновано два багатоквартирних будинки, магазин.

По селу Даченьске ворог вдарив п’ятьма ракетами «С-300», поцілив у фермерське господарство. 

Крім того, з артилерії війська РФ обстріляли Нью-Йорк. Пошкоджено два приватних та чотири багатоквартирних будинки.

Як повідомлялось, в Покровську завершено аварійно-рятувальні роботи на місці обстрілу, до 21 зросла кількість постраждалих.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті