Британські пілоти відпрацьовують ближній бій для протидії росії

Командувач Королівських військово-повітряних сил Майк Вігстон заявив, що британські пілоти посилено тренуються, щоб бути готовими відобразити потенційну російську загрозу Сполученому Королівству та його союзникам по НАТО. Про це повідомляє ВВС News 16 липня.

“У мене немає жодних сумнівів у тому, що це пряма та явна загроза, для протидії якій ми й тренуємось. Звичайно, ми сподіваємося, що до цього не дійде і що спрацює політика стримування, але якщо настане день, коли росія розв'яже агресію щодо члена НАТО, ми маємо бути готовими», – сказав Вігстон.

За його словами, особливий акцент робиться на відпрацюванні ближнього бою: у британських пілотів нинішнього покоління в цьому не так багато досвіду, розповів він, виступаючи на найбільшому у світі авіасалоні RIAT.

"Сьогодні росія - найявніша загроза британській та європейській безпеці - просто подивіться на її поведінку не лише в Україні, а й до цього в Грузії", - додав військовий.

Як раніше повідомлялося, кандидат у прем'єр-міністри Британії обіцяє путіну забезпечити поразку в Україні.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті