Безоплатна освіта для 1000 українських жінок: стартував третій набір на навчання у креативній індустрії та ІТ

Для українок за кордоном та в Україні оголошено третій набір на навчання у сфері креативної індустрії та ІТ. Про це повідомляє Мінекономіки України.

Зазначається, що це остання хвиля масштабного проєкту від Projector Foundation за фінансової підтримки ЄС та інформаційної підтримки Мінекономіки України. Безоплатно здобути нові професійні навички зможуть 1000 жінок. 

Для участі у конкурсі можуть долучитися безробітні жінки віком від 18 років, які є внутрішніми переселенками або вимушено виїхали через війну за кордон. 

Навчання стартує у липні-серпні і триватиме від 2 до 3 місяців в залежності від напряму. На курсах студентки опанують теоретичну базу і закріплять набуті навички на практиці. Після успішного завершення курсів вони отримають сертифікат та готовий проєкт для портфоліо. 

Термін подачі заявок – 7 липня 2024 року (неділя, о 23:00).

Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку – у формі.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті