На Бахмутському напрямку прикордонники відбили атаку загарбників та взяли в полон чергового «вагнерівця»

На Бахмутському напрямку бійці Державної прикордонної служби відбили атаку російських військ, у результаті чого ворог втратив понад 10 осіб убитими і пораненими, та взяли в полон найманця приватної військової компанії «Вагнер». Про це повідомляє ДПСУ.

"Пліч-о-пліч із побратимами з Сил оборони прикордонники продовжують відбивати атаки та нищити російських загарбників, боронячи місто-фортецю Бахмут.Намагаючись продавити позиції наших оборонців, ворог кидає в бій все нові та нові сили. Вчорашній день не став виключенням.

Пообіді штурмові групи противника спробували прорвати оборону наших захисників. Намагаючись приховано рухатися у міській забудові, російські зайди розраховували заскочити «зелених кашкетів» зненацька. Але сталося не так, як гадалося. Маневр ворога був вчасно помічений. Щільним вогнем прикордонники атаку окупантів відбили" - йдеться у повыдомленні.

У підсумку бійці Луганського прикордонного загону чотирьох окупантів знищили, щонайменше сімох поранили та одного взяли в полон. Полонений виявився черговим найманцем ПВК «Вагнер», який донедавна відбував покарання у місцях позбавлення волі країни окупанта. Тепер він поповнить фонд для обміну полоненими та чекатиме своєї подальшої долі.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті