Арахамія заявив, що фракція "Слуга Народу" готова піти на фронт, але після депутатів з "Європейської солідарності"

Голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія заявив, що там готові піти на фронт, однак лише після того, як це зроблять депутати з «Європейської Солідарності». Про це він написав у Facebook під публікацією депутата від «Слуги Народу» Микити Потураєва.

У пості Потураєв висловлював підтримку перевіркам, які проводить ТЦК після масових заходів — зокрема концерту гурту «Океан Ельзи» в Києві. На його думку, такі заходи мають відбуватися постійно.

У коментарях до публікації Потураєва звинуватили в тому, що його фракція підтримала закон про мобілізацію, «який не працює» і закликали «подати приклад своїм виборцям», пішовши на фронт.

«Ми готові, одразу ж після того, як ваші друзі з “Євросолідарності“ це зроблять — вони взагалі не голосували ні за мобілізацію, ні за податки, думаю, що і за бюджет не будуть. Точно в парламенті немає сенсу сидіти — в TikTok можна і з іншого місця “працювати”», — відповів на це Арахамія.

Коментар Давида Арахамії

Нагадаємо, увечері 11 жовтня у Палаці спорту в Києві відбувся концерт гурту «Океан Ельзи». Після завершення виступу на відвідувачів чекали кілька десятків співробітників ТЦК та СП разом з патрульною поліцією. Вони перевіряли військово-облікові документи у військовозобов’язаних.

Як повідомлялося, Арахамія запропонував Раді звільнити нардепку Марʼяну Безуглу з посади заступника комітету з питань оборони та перевести її членом Комітету з питань зовнішньої політики.

 

Статті

Донбас
13.10.2024
18:11

У Луганську Путін дякував кожному, хто кидав папірець в урну. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Очікувано минулого тижня найважливішою темою ЗМІ окупованого Донбасу став день народження російського диктатора Путіна. Своєрідний старт цунамі привітань від місцевих колабораціоністів усіх мастей дав спікер Кремля Дмитро Пєсков. «Президент... не...
Луганськ
12.10.2024
09:00

Територія відсутня, а бюджет є: яким чином контролюються бюджетні витрати Луганської області

"Оскільки військові адміністрації здебільшого закуповують необхідні розхідні матеріали, то великих закупівель, які потенційно можуть викликати суспільний інтерес, практично немає".
Країна
11.10.2024
13:38

Бюджет-2025: стеля можливостей

Соціальні виплати наступного року не підвищуватимуться (за винятком пенсій), воєнні витрати також залишаться на нинішньому рівні. Такими є головні особливості проєкту держбюджету-2025
Всі статті