Аналітик BILD назвав плацдарм у Кринках однією з найбільш смертоносних пасток для росіян за всю війну

Плацдарм у селі Кринки Херсонської області на лівому березі Дніпра став однією з найбільших пасток для ЗС РФ за всю війну. Про це заявив військовий експерт німецького видання BILD Юліан Рьопке, пише "BILD на русском" 11 січня.

"Чого росіяни не розуміють або не хочуть зрозуміти: вони потрапляють в одну з найбільш смертоносних пасток за всю війну. Українська армія створила непробивний оборонний щит навколо своїх відважних воїнів на південному березі Дніпра. За допомогою дронів-камікадзе, західної високоточної артилерії та засобів РЕБ вони вже майже три місяці відбивають кожну хвилю російських атак", - пише Рьопке.

За його даними, зараз близько 300 українських солдатів утримують зруйноване село Кринки на лівому березі Дніпра. Площа плацдарму становить менше 1 кв. км. Кремль посилає туди все нові й нові колони бронетехніки, не розуміючи, що вони потрапляють у пастку, оскільки ЗСУ обстрілюють їх із правого берега.

За підрахунками аналітика, за час оборони Кринок знищено 153 одиниці бронетехніки ЗС РФ. Серед них 19 танків, 58 БТР, 35 армійських вантажівок, 12 РСЗВ і шість САУ. Україна втратила 31 одиницю бронетехніки, 16 з яких - артилерійські системи.

Раніше повідомлялося, що Сили оборони продовжують розширювати плацдарм на лівому березі Дніпра в Херсонській області.

Раніше також Рьопке заявив, що зимовий наступ російського диктатора путіна провалився

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті