Американський сенатор: "Якщо ми не допоможемо Україні, хто нам потім повірить?"

Сенатор-демократ Марк Ворнер заявив після голосування в Сенаті проти законопроєкту про допомогу Україні та Ізраїлю, що розв'язання цього питання не терпить зволікання. Про це повідомляє BBC 7 грудня.

"Однак чого ми не можемо зробити, так це відкласти все це до Різдва. Українці перебувають у надзвичайно складному становищі, ми повинні підтримати їх. Якщо ми цього не зробимо, то яка країна НАТО коли-небудь знову повірить Америці?", - зазначив Ворнер.

Також Ворнер додав, що "ми не можемо здаватися". 

"Деякі з моїх колег-республіканців хочуть внести деякі зміни в прикордонну політику. Це не пов'язане питання, але південний кордон у нашій країні є проблемою, тож розраховуйте на мене у вирішенні цього питання", - зазначив сенатор-демократ.

Як повідомлялось раніше, Кірбі назвав ціну відмови від підтримки України.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті