Актор Орландо Блум зустрівся із Зеленським: обговорили гуманітарні проекти в Україні

Голівудський актор та зірка фільмів "Володар Кілець" та "Пірати Карибського моря" Орландо Блум в ході свого візиту до Києва зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Про це 27 березня повідомляє Офіс Президента.

Зокрема, сторони обговорили співпрацю щодо гуманітарних проектів в України, оскільки Орландо Блум є послом доброї волі UNICEF.

"Як посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум підтримає проекти з надання гуманітарної допомоги та відбудови об’єктів інфраструктури, орієнтовані на забезпечення інтересів українських дітей. Серед пріоритетів також – розвиток системи сімейного догляду за дітьми, позбавленими батьківського піклування, розбудова інфраструктури для раннього дитячого розвитку, а також створення молодіжних проектів і стартапів", - розповіли в Офісі Президента.

Під час свого візиту до Києва, Орландо Блум відвідав міста Ірпінь та Буча, а також село Демидів, де побачив наслідки російського вторгнення.

"Дякую за ваш візит, який є важливим меседжем. Для нас має велике значення те, що світ знає, що відбувається в Україні під час війни. Звичайно, дякую за ту допомогу, яку ви надаєте безпосередньо дітям", - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, Орландо Блум прибув до Києва 26 березня

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті