Абсолютного контролю немає ні в кого: у ОК "Південь" розповіли про ситуацію на Кінбурзькій косі

Ні українці, ні росіяни не мають абсолютного контролю над Кінбурнською косою в Миколаївській області. Про це заявила представник ОК "Південь" Наталія Гуменюк 8 січня в ефірі загальнонаціонального телемрафону, - повідомляє "НВ".

«Продовжується там присутність ворога, продовжуються атаки на протилежний берег. Також з островами (на Дніпрі поблизу Херсона — ред.) ще триває бойова робота і контролю абсолютного немає жодна зі сторін. Це і є лінія розмежування, лінія фронту, де йдуть бої»,— сказала Гуменюк.

Вона додала, що українські військові продовжують завдавати удару по тиловим районам окупантів.

Нагадаємо, що у листопаді майже всю Миколаївську область було деокуповано. Однак під контролем ворога залишалася Кінбурнська коса. Там розташовані три населені пункти, які належать Миколаївській області: Покровське, Василівка та Покровка.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті