"А вже потім буде зроблено офіційне оголошення": у Зеленського заявили, що першими про дозвіл на удари вглиб росії дізнаються росіяни

Прессекретар Президента України Володимира Зеленського Сергій Нікіфоров заявив, що першими про дозвіл на удари вглиб РФ дізнаються росіяни, а вже потім буде зроблена офіційна заява. Про це Нікіфоров сказав ефірі телемарафону "Єдині новини" 28 вересня. 

"Першими про дозвіл бити вглиб росії дізнаються росіяни. А вже потім буде зроблено офіційне оголошення. Остаточного рішення для вас у мене зараз немає", - сказав Нікіфоров.

За його словами, Зеленський під час свого візиту до США провів переговори з усіма партнерами, від яких залежить це рішення.

"Хоча зараз немає однозначного дозволу, але є цей величезний тиск на партнерів з боку України. Ми сподіваємося, що партнери піддадуться", - зазначив також Нікіфоров.

Раніше Зеленський повідомив про оголошення оборонної допомоги від США на загальну суму $7,9 мільярда та запровадження санкцій проти росії.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті