15 років тюрми отримав бойовик з "ЛНР", який воював проти Сил оборони під Бахмутом

За матеріалами СБУ мешканець Антрациту Луганської області отримав 15 років тюрми за державну зраду. Про це повідомляє канал СБУ у Телеграм 27 жовтня.

"Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один зрадник, який вступив до лав окупаційних угруповань рф і воював проти Сил оборони на східному фронті", - зазначається у повідомленні.

За інформацією СБУ зловмисником виявився мешканець тимчасово захопленого міста Антрацит, який у червні 2022 року добровільно приєднався до одного з окупаційних угруповань.

Зрадника перекинули в район Сєвєродонецька для штурму українського міста та прилеглих селищ, та згодом бойовик у складі окупаційного підрозділу рф прибув під Бахмут для стримування контрнаступальних операцій ЗСУ.

Як повідомили у СБУ, українські захисники взяли ворожого поплічника в полон у ході жорстоких боїв у районі Кліщіївки в червні цього року.

Як повідомлялось раніше, скеровано до суду матеріали щодо ще п'ятьох бойовиків з "Л/ДНР", які потрапили в полон до ЗСУ.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті