ЗСУ відбили за добу 18 ворожих атак на Лиманському напрямку - Генштаб

Українські військові відбили 18 атак противника на Лиманському напрямку, 13 – на Бахмутському, загалом протягом доби на фронті зафіксовано 84 бойові зіткнення. Про це повідомляє у вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ 24 квітня. 

"На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 18 атак у районах Серебрянського лісництва, Невського Луганської області; Тернів та Торського Донецької області. На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 13 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Іванівське, Кліщіївка Донецької області" , - йдеться у зведенні.

Також ЗСУ відбили 15 атак на Авдіївському напрямку в районах населених пунктів Очеретине, Новокалинове, Бердичі, та Нетайлове Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити українські підрозділи з рубежів.

На Куп'янському напрямку українські захисники відбили 1 атаку поблизу населеного пункту Берестове Харківської області.

У свою чергу противник 16 разів намагався прорвати оборону на Новопавлівському напрямку біля Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Урожайного Донецької області. 

Також ворог за підтримки авіації атакував позиції ЗСУ на Оріхівському напрямку неподалік Старомайорського Донецької області. 

Ще одну безуспішну атаку окупанти здійснили в районі Кринків на Херсонському напрямку. 

Як повідомлялося, США вже передали Україні далекобійні ATACMS у складі попереднього пакета допомоги

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті