Жителям окупованого Донецька повідомили, що ціни на продукти в них такі самі, як у Ростові, і навіть нижчі 

Ціни на продукти харчування в окупованому Донецьку нібито зрівнялися з аналогічними в Ростовській області. Такі дані озвучила місцева влада за підсумками рейду низкою магазинів. 

Учасники рейду заявили, що "роздрібні ціни на більшість товарів перебувають на рівні цін у Ростовській області".

Ба більше, нібито "в окремих торгових точках роздрібні ціни на яйце куряче, ковбасні та макаронні вироби, борошно пшеничне, сири тверді, напівтверді та м'які нижчі за середні ціни по Ростовській області".

А ось цукор і пшоно, визнала окупаційна влада, зросли в ціні. "З керівниками торговельних об'єктів проведено профілактичну бесіду щодо дотримання взятих зобов'язань згідно з підписаним Меморандумом", - заявили в "ДНР".

Тим часом, проблема завищених цін залишається актуальною для окупованого Донбасу. Про це свідчить і той факт, що місцеві студенти розробили додаток, через який будь-хто за допомогою спеціальної програми може поскаржитися на товари із завищеною вартістю.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті