Жителі Донеччини вже отримали як компенсацію за зруйноване житло 753,5 млн грн

Мешканці Донеччини отримали вже 753,5 млн грн як компенсацію за зруйноване житло. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін 24 квітня.

"У травні 2023 року стартувала державна програма "єВідновлення". За цей час 460 наших земляків, чиї домівки знищили росіяни, уже отримали відповідні сертифікати", - написав очільник Донецької ОВА..

За його словами, найбльша кількість отриманих сертифікатів відбулася у Святогірській громаді, де їх  отримали 252 людини. 

Всього в області зареєстровано 945 заяв.

"Допомогу отримують і ті, чиє житло частково пошкоджене — таких заяв на Донеччині зараз 7348. Із них 4200 заявників уже отримали допомогу на загальну суму 309 млн грн", - зазначив Філашкін. 

Як повідомлялося, у межах програми єВідновлення родина з Гостомеля використала житловий сертифікат, отриманий за знищене майно, для купівлі нової оселі у Бучі на Київщині.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті