Зеленський у Києві зустрівся з головою ЄБРР - обговорювали інвестиції та відновлення житла

Президент Володимир Зеленський зустрівся з президенткою Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Оділь Рено-Бассо в Києві. Про це 21 квітня у вечірньому відеозверненні повідомив Глава держави.

"Говорив із президенткою Європейського банку реконструкції та розвитку - вона була з візитом у Києві. Ключове - це реальна економічна взаємодія ЄБРР з Україною, залученість Банку у відновленні та розвитку нашої країни", - заявив Зеленський.

Президент подякував ЄБРР за підтримку України та реалізацію важливих проєктів під час повномасштабної війни. Зокрема, Зеленський наголосив на пріоритетності інвестицій ЄБРР саме в приватний сектор і проєкти розвитку України.

Окремо президент сподівається, що Банк братиме участь у відновленні житла, зруйнованого війною. Зеленський наголосив на необхідності прискорення реалізації всіх проєктів банку в нашій країні.

"Швидкість сьогодні, в умовах війни та невідкладного відновлення, є критично важливим елементом", - додав глава держави.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що Зеленський провів Ставку, на якій розглянули бойові дії в найскладніших точках фронту.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті