Зеленський створив Раду з підтримки підприємництва в умовах воєнного стану

Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану. Про це повідомляється на сайті Офісу президента. 

Як зазначається, до створеної Ради увійдуть семеро бізнесменів:

  • → Артем Бородатюк (Netpeak),
  • → Олег Гороховський (monobank),
  • → Костянтин Єфименко (Biopharma),
  • → Тарас Кицмей (SoftServe),
  • → В'ячеслав Климов (Нова пошта),
  • → Олександр Конотопський (Ajax),
  • → Дмитро Олійник (голова ради Федерації роботодавців України, Костопільський склозавод).

Рада підприємців буде контролювати стан бізнес-клімату в Україні та ставлення держави до бізнесу, розглядати законопроєкти з питань підприємництва та сприяти діалогу держави й бізнесу. 

Нагадаємо, іншим указом Зеленський вирішив започаткувати всеукраїнську економічну платформу "Зроблено в Україні" для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів, великого та малого бізнесу, іноземних інвесторів, політичних діячів, вчених, експертів. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті