Зеленський прибув у Норвегію на саміт Україна – Північна Європа

Президент Володимир Зеленський прибув 13 грудня до Осло, столиці Норвегії, для участі в другому Саміті Україна – Північна Європа. Про це він повідомив у Телеграмі.

"Разом із лідерами Норвегії, Данії, Ісландії, Фінляндії та Швеції говоритимемо про посилення оборонної, політичної та економічної співпраці, про наше спільне майбутнє в Європі. Наша мета – безпека та справедливий і міцний мир на континенті", - написав він.

У Зеленського заплановані зустрічі з норвезькими політиками та підприємцями, а також аудієнція у короля Норвегії.

Як повідомлялося, Зеленський 11-12 грудня здійснив робочу поїздку до Сполучених Штатів. До цього він перебував з візитом в Аргентині.

Статті

Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Всі статті