З Донецької області евакуювали ще 49 осіб, у тому числі 15 дітей

З Донецької області евакуювали ще 49 осіб. Серед них - 15 дітей та п'ятеро осіб з інвалідністю. Про це у Телеграм 16 квітня повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Ще 49 жителів області тепер у безпеці. Цього разу рішення про евакуацію прийняли мешканці Красногорівки, Курахового, Торецька, Краматорська, Українська та Новогродівки. Серед них вдалося евакуювати 15 дітей та 5 осіб з інвалідністю. Сьогодні вони вирушили до Рівненської та Львівської областей. Там їх зустрінуть координатори та нададуть усю необхідну допомогу", - зазначив Філашкін.

Він наголосив, що обстріли громад Донеччини не припиняються і знаходитись тут небезпечно.

Філашкін  закликав всіх якомога швидше прийняти рішення про евакуацію, щоб зберегти свої життя та життя своїх рідних.

Як повідомлялося, з палаючої Красногорівки на Донеччині группа поліцейських «Білі янголи» врятували людей і тварин.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті