З Бєлгорода повідомляють про атаку ще трьома дронами, губернатор підтвердив удар по "адміністративній будівлі"

Бєлгород атакували ще три БПЛА 27 березня. Про це повідомило міністерство оборони РФ у Телеграм. 

За його інформацією, атака із застосуванням БПЛА літакового типу була близько 17:30.

"Черговими засобами ППО три українські безпілотні літальні апарати знищено над територією Бєлгородської області", - ідеться в повідомленні окупантів.

За версією губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова,  "системою ППО збито 3 БПЛА літакового типу на підльоті до міста".

При цьому Гладков підтвердив, що перед цим безпілотник успішно атакував адміністртивну будівлю - як повідомляли, в районі місцевого МВС.

"У Бєлгороді в адміністративну будівлю врізався БПЛА противника. Є одна постраждала. Унаслідок вибуху в будівлі вибито вікна на 3 і 4 поверхах, посічений фасад", - написав Гладков о 16:16. 

Раніше повідомлялося, що в центрі Бєлгорода прогримів вибух поруч із будівлею управління МВС.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті