Єрмак про зустріч з Помпео у Києві: наголосив на необхідності дати чіткий сигнал РФ

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив про зустріч з ексголовою ЦРУ Майком Помпео, який прибув до Києва. Про це він пише у своєму Теlegram 2 лютого.

"Також провів зустріч із колишнім державним секретарем Сполучених Штатів Америки та ексголовою ЦРУ Майком Помпео, який прибув до Києва. Подякував Президенту США, обом палатам і партіям Конгресу Сполучених Штатів і всьому американському суспільству за потужну підтримку України", - пише Єрмак. 

Він також висловив сподівання на продовження підтримки з боку США, адже вона ґрунтується на спільних демократичних цінностях та повазі до міжнародного права, які захищає український народ.

"Наголосив на необхідності дати чіткий сигнал рф, що своєю агресією вона не може порушувати суверенітет незалежних держав і визначати долю інших вільних народів", - додав голова ОП.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з головою ОБСЄ Ієном Боргом 2 лютого. 

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті