Влада "ЛНР" на травневі свята дозволила вживати алкогольні напої в будь-якій кількості: "Обмежень не буде"

Травневі свята в "ЛНР" пройдуть без обмеження продажу алкоголю. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення місцевого «міністерства торгівлі».

"У поточному році обмеження на продаж алкогольної продукції в період травневих свят на території регіону відсутні", - йдеться в ньому.

"Федеральне законодавство у сфері регулювання обігу алкогольної продукції забороняє продаж алкоголю в певних місцях і під час проведення деяких подій, але не встановлює спеціальних обмежень на святкові дати", - послалися в «міністерстві» на досвід Росії.

"На вихідні дні травневих свят проявіть дбайливе і шанобливе ставлення до великих свят, ветеранів, пам'яті та історії", - звернулася до мешканців окупованої Луганщини "заступниця міністра" Токова, уточнивши, що з 28 квітня до 1 травня та з 9 до 13 травня реалізація алкогольної продукції дозволена без обмежень.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті