Важкоатлети з Луганської області здобули пероемоги на чемпіонаті України й встановили національний рекорд

Спортсмени-важкоатлети з Луганщини стали переможцями та призерами чемпіонату України, який відбувся у Луцьку. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 27 квітня.

"У Луцьку завершився чемпіонат України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Луганщину представили вісім важкоатлетів області. Серед них Тетяна Буднікова здобула три золоті нагороди у ваговій категорії 45 кг", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що Софія Наумова в цій же ваговій категорії виборола три срібла. Тетяна Андріященко у ваговій категорії 87 кг відзначилася бронзовою нагородою в поштовху, а також бронзою в сумі двоборства. Ганна Калашник у ваговій категорії +87 кг здобула три срібні нагороди. 

"Ангеліна Селіванова у вправі ривок підкорила 79 кг. Вона встановила рекорд України та занесла до свого активу бронзу. В сумі двоборства вона теж здобула бронзу", - пише також Лисогор. 

Крім того, Сергій Котелевський у ваговій категорії 73 кг здобув срібну нагороду в ривку, бронзову – в поштовху, бронзову – в сумі двоборства. Марк Лєванзов у ваговій категорії до 81 кг в поштовху став третім.

Підготували спортсменів Костянтин Селіванов, Марія Селіванова, Валентина Михайлова.

Раніше повідомлялось, що юна представниця Луганщини Аліна Бурсова перемогла на відкритому чемпіонаті Польщі зі стрибків у воду.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті