У Великобританії заарештовано російського олігарха Фрідмана. В "Альфа-банку" запевняють, що він удома

Російського бізнесмена Міхаїла Фрідмана було затримано у Великобританії. Про це повідомляє Національне агентство у боротьбі зі злочинністю Великобританії. 

У відомстві не назвали ім'я бізнесмена, але за даними видання "Українська Правда", мова йде про Міхаїла Фрідмана.

"NCA провело масштабну операцію з арешту багатого російського бізнесмена за підозрою у злочинах, зокрема у відмиванні грошей, змові з метою шахрайства Міністерства внутрішніх справ і змові з метою вчинення неправдивих свідчень", - йдеться у заяві агентства у Twitter.

Зазначається, що 58-річного чоловіка заарештували в четвер (1 грудня) у його багатомільйонній резиденції в Лондоні співробітники відділу боротьби з клептократією NCA.

Прес-служба "Альфа-банку" спростовує інформацію про затримання у Лондоні Михайла Фрідмана.

"Нам невідомо, про кого йдеться у цій новині, Михайло Фрідман знаходиться у себе вдома, не під арештом. Жодного відношення до цієї історії він не має", - йдеться у повідомленні банку, власником якого є Фрідман.

Як повідомлялося раніше, у червні український суд заарештував активи Міхаїла Фрідмана на суму 1,8 мільйонів доларів

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті