В Україні наступного року планується запустити єдину національну ветеранську "гарячу лінію"

В Україні наступного року планується запустити єдину національну ветеранську "гарячу лінію". Про це повідомила міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна під час виступу на сьомому Українському жіночому конгресі в Києві, повідомляє Укрінформ.

"Нами з початку широкомасштабного вторгнення створено «гарячу лінію» кризової психологічної підтримки, там вже більше 20 тисяч дзвінків... Наступного року ми хочемо створити загальнодержавну єдину національну ветеранську лінію з усім переліком питань, які виникають", - сказала Лапутіна.

Вона зазначила, що така лінія також надасть змогу комунікувати з помічниками ветеранів.

Як повідомлялося, пілотний проєкт “Помічник ветерана” стартував 1 липня 2023 року. Головним завданням помічника стане всебічна допомога в межах системи переходу від військової служби до цивільного життя українських захисників та захисниць, які повертатимуться з фронту та служби додому.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті