У центрі Донецька "прильоти": повідомляють про попадання поряд з готелем "Дружба", пожежу в багатоповерхівці (ВІДЕО, ФОТО)

Центр окупованого Донецька сьогодні вдень, 31 жовтня, потрапив під обстріл РСЗВ. Про це пишуть місцеві жителі у соцмережах та окупаційна "міськадміністрація".

"Повідомляють про прильоти у центрі Донецька", - зазначають місцеві паблики.

"Центр Донецька зараз", – пише городяни, публікуючи фото.

"У дворі готелю "Дружба" у Донецьку зараз", - також підписано фото.

 

Також повідомляється про "прильоти" на вул. Університетська та на Щорса.

Олексій Кулемзін, який називає себе "головою адміністрації" Донецька, пізніше повідомив, що "по Ворошиловському району випущено 3 ракети з реактивних систем залпового вогню".

"Зафіксовано потрапляння до житлових будинків по проспекту Ватутіна. В результаті виникли загоряння", - також пише колаборант.

Зазначимо, що в умовах війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою "виходу на адміністративні кордони області".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті