У столиці попрощалися з Героєм України, гендиректором «Нібулона» Вадатурським та його дружиною (ФОТО)

У Володимирському соборі Києві попрощалися з подружжям Вадатурських, яке загинуло від ракетного обстрілу рф, - Героєм України, гендиректором ТОВ СП «Нібулон» Олексієм Вадатурським та його дружиною Раїсою, - повідомляє Укрінформ.

Подружжя загинуло від прямого влучання ракети в будинок у Миколаєві.

Через підвищений рівень загроз на Півдні України прощання проходило в Києві у Володимирському кафедральному соборі.

Попрощатися з Героєм України та його дружиною прийшли рідні та близькі, колеги-аграрії, політики, народні депутати.

На площі перед Собором було розміщено фотографії, які підкреслювали зроблене Вадатурським для України та її людей.

Після церемонії прощання син загиблого Андрій Вадатурський, народний депутат України восьмого скликання, заявив для преси, що у пам’ять про батька і його дітище «Нібулон» буде не тільки збережене, а й розвиватиметься, нарощуватиме обсяги та далі створюватиме робочі місця.

«Олексій Опанасович був відкритою людиною, у нас ніколи не було особистої охорони, не жили праздним життям. Головна ідея для нього була – результат. Результат не приватизації чи якихось договорняків, а результат копіткої праці з нуля. "Нібулон" якраз і є чудовим прикладом цього», - сказав Андрій Вадатурський.


Також Андрій Олексійович переконаний, що попадання ракети у будинок батьків не було випадковим.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті