"У росії закінчуються люди, треба терміново народжувати нових" - путін оголосив війну ЛГБТ

Влада росії вирішила "позитивно впливати на демографію" і підвищувати народжуваність шляхом боротьби з представниками ЛГБТ-спільноти. Відповідний указ "Про основи державної політики щодо збереження та зміцнення традиційних російських духовно-моральних цінностей" підписав путін 9 листопада, повідомляють росЗМІ.

"Деструктивна ідеологія, у тому числі ЛГБТ-пропаганда, загрожує демографії РФ, – сказано у повідомленні. – Росія захищатиме інститут шлюбу як союзу чоловіка та жінки".

Наголошується, що влада росії "вважає дії США та недружніх країн загрозою традиційним цінностям" і, щоб протистояти цій "загрозі" та покращувати демографію, планує "тісно співпрацювати" зі своїми ЗМІ.

Раніше повідомлялося, що у росії держдума одноголосно ухвалила законопроєкти про заборону пропаганди ЛГБТ, а також про штрафи за це.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті