У РФ заявили про черговий теракт, який готував "неонацист" із "Правого сектору"

У місті Черкеську (РФ) затримано місцевого жителя, який нібито готував теракт під патронажем "Правого сектора", - повідомляють російські ЗМІ з посиланням на ФСБ РФ.

"У місті Черкеську виявлено та затримано місцевого жителя. Громадянин Росії 1992 року народження, прихильник неонацистської ідеології, який виношував наміри щодо терористичних акцій щодо співробітників республіканських правоохоронних органів та військовослужбовців під патронажем організації "Правий сектор", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, росіянин нібито планував організувати вибухи у прокуратурі та військкоматі та виїхати в Україну.

"Слідчі знайшли у нього дві бомби по 3 кг у тротиловому еквіваленті, затриманий дає свідчення", - зазначають у ФСБ.

Крім того, "у використовуваних ним засобах зв'язку знайдено листування з активними учасниками організації "Правий сектор", "що викриває його злочинні наміри, та символіка екстремістської організації".

Раніше в РФ заявили про запобігання теракту в Липецьку, який нібито готували диверсанти "Правого сектору".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті