Внаслідок ворожого обстрілу у Запорізькій області вигоріли 70 гектарів пшениці

У Запорізькій області правоохоронці задокументували пошкодження інфраструктури одного з місцевих акціонерних товариств та знищення полів із пшеницею через російські обстріли. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області 6 серпня.

До поліції напередодні надійшло три повідомлення про руйнування об’єктів інфраструктури через обстріли, здійснені військовими російської армії.

У поліції повідомили, що другу добу поспіль росіяни атакують Запоріжжя. Вчора вночі ворог випустив по місту декілька ракет, які влучили в один із об’єктів інфраструктури. Пошкоджено територію приватного акціонерного товариства з техпідтримки гірничодобувної промисловості та підземної розробки. Ракети влучили у цехи та систему трубопроводу.

Окрім цього, до поліції надійшло повідомлення про те, що російські військові продовжують знищувати урожай на полях у Василівському районі. Поліцейські задокументували обстріл низки полів на території Степногірської об'єднаної територіальної громади.

Спеціалісти зафіксували понад 70 гектарів вигорілого посіву озимої пшениці.

Як повідомлялось раніше, 6 серпня рашисти нанесли удар по Запоріжжю: постраждав об'єкт інфраструктури.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті