В окупованому Маріуполі відкрили продуктовий супермаркет у будівлі, де місяцями розкладались людські трупи

У Лівобережному районі окупованого Маріуполя відкрили продуктовий супермаркет у будівлі, де перед тим багато місяців був морг. Про це, розмістивши відповідні фото, повідомила Маріупольська міська рада у своєму Телеграм-каналі 7 серпня.

"У будівлі моргу відкрили магазин. Раніше тут складали тіла вбитих маріупольців, зараз – їжу. Як повідомляють у місцевих пабліках, у Лівобережному районі окупованого Маріуполя відкрили продуктовий супермаркет, – сказано в повідомленні. – Саме цю будівлю під час окупації міста росіяни перетворили на імпровізований "морг".

Зазначається, що тисячі вбитих маріупольців, чиї тіла були не поховані під руїнами будинків,  у парках чи дворах, загарбники звозили у це місце. Морг було ліквідовано лише рік тому – у серпні. А через рік у будівлі облаштували супермаркет, і тепер тут зберігають продукти харчування.

Раніше повідомлялось, що окупанти влаштували звалище трупів у торговому центрі Маріуполя.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті