В Одесі тренер зібрав з батьків учнів 500 тисяч гривень на літній табір і закрив ними свій кредит

Тренер одного зі спортивних гуртків, маючи боргові зобов’язання по кредиту, вирішив закрити їх за рахунок вихованців, зібравши з них 500 тисяч гривень на начебто тренувальні збори у дитячому літньому таборі в іншій області. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області 9 жовтня.

“До сплати, за словами зловмисника, входило двотижневе проживання дітей у закладі, окремо – їхніх батьків та квитки до місця призначення. Довіряючи тренеру, сім’ї маленьких спортсменів, не вагаючись передавали йому гроші особисто чи на банківську картку”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією поліції Одещини, не дочекавшись ні обіцяних зборів, ні повернення коштів, двадцять одеситів звернулися до поліції.

У ГУНП додали, що відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує штраф від 51000 до 68000 гривень, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомлялось раніше, в Одеській області поліція знешкодила "смотрящих" за містом Чорноморськ.

Статті

Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Всі статті