В Києві відкрилася безплатна виставка "(Не)помітні історії" про українців-переселенців

У Києві відкрилася безплатна виставка "(Не)помітні історії" про внутрішньо переміщених українців. Про це повідомив Телеграм-канал "Київ city" 11 грудня. 

"Через фотопроєкт можна дізнатися історії 9 людей, які пережили полон, зазнали сексуального насильства, зумовленого війною, чи були змушені залишити свої домівки на тимчасово окупованих територіях. Відвідувачі виставки переглянуть світлини найцінніших речей, які герої проєкту забрали з собою під час евакуації: ключі від квартири в Бердянську, книга з маріупольської бібліотеки, синьо-жовта стрічка, з якою герой пройшов полон у Херсоні тощо", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що виставка працює безплатно у Центрі допомоги врятованим за адресою вул. Райдужна, 6А. Графік роботи центру: понеділок - п'ятниця з 9:00 до 17:00.

Раніше повідомлялось, що у Вінницькому літературно-меморіальному музеї Михайла Коцюбинського 22 листопада відкрилась виставка живопису маріупольців "Місто Марії: Сила та Творчість".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті