У Києві через ракетний обстріл рашистів поранені 11 людей. Ще троє загинули (ФОТО)

У Києві внаслідок ракетного обстрілу рашистів сьогодні, 23 листопада, поранені 11 людей, ще троє загинули. Про це йдеться у повідомленні Київської міської військової адміністрації у Телеграм-каналі.

"Під ворожий обстріл потрапив житловий сектор. На жаль є жертви. Троє людей загинуло, одинадцять отримали поранення", - пишуть у КМВА.

У ДСНС також повідомили, що після обстрілів на місцях надзвичайних подій були руйнування об‘єктів критичної інфраструктури та нежитлових будівель, що супроводжувалися послідуючим горінням.

Також, внаслідок ракетних обстрілів, виникли пожежі у гаражному кооперативі у Дніпровському районі та у 3 гаражах Солом‘янського району.

Крім того, у Голосіївському районі сталося руйнування адмінбудівлі, внаслідок чого від уламків ще постраждало 4 автівки, а також складське приміщення.

Пожежі ліквідовано.

Попередньо було відомо про шість поранених та тьох загиблих внаслідок ракетного обстрілу 23 листопада.

Предварительно было известно о шести раненых и трех погибших в результате ракетных обстрелов 23 ноября.

Нагадаємо, раніше мєр Києва Віталій Кличко Кличко повідомив про потрапляння в об'єкт інфраструктури та вибухи в інших районах Києва.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті