У Кураховому Червоний Хрест надаватиме гуманітарну допомогу ВПО 1 серпня (АДРЕСА)

У місті Курахове Товариство Червоного Хреста буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору 1 серпня 2022 року. Про це повідомила Донецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України у м. Мар'їнка на своїй сторінці у Facebook 31 липня.

"Донецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України у м. Мар'їнка 1 серпня 2022 року буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що отримувачами допомоги можуть бути сім'ї ВПО (внутрішньо переміщені особи), які мешкають у м. Курахове з лютого 2022 року та мають довідку про реєстрацію ВПО.

Підкреслюється, що для отримання допомоги при собі треба мати в оригіналі:

- паспорт та ідентифікаційний код отримувача допомоги;

- довідку внутрішньо переміщеної особи.

Допомогу можна отримати за адресою: м. Курахове, пр-т Запорізький зі сторони дороги. Час роботи пункту видачі – понеділок, 1 серпня, з 09:30 до 13:00.

Раніше повідомлялось, що понад 850 переселенців із Попасної Луганської області отримали гуманітарну допомогу "Укрпоштою".

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті