Український концерн "Антонов" розширює виробництво дронів

Український концерн "Антонов" додає до виробництва вантажних літаків випуск безпілотників. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters 12 вересня.

"Український концерн "Антонов" розширює виробництво безпілотників. Компанія диверсифікує свій основний бізнес із виробництва вантажних літаків у відповідь на російське вторгнення", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляє видання, новий центр безпілотних літальних апаратів "Антонова" було відкрито "з метою розширення можливостей виробництва безпілотних систем та надання підтримки приватним виробникам безпілотних систем з погляду досвіду та послуг", йдеться у презентації "Укроборонпрому", який займається оборонним сектором України. Документ був представлений урядовцям у Вашингтоні у червні.

Хоча виробництво вантажних літаків продовжуватиметься, новий центр безпілотних літальних апаратів тепер може краще задовольняти військові потреби України та дати інженерам "Антонова" більше роботи, повідомило Reuters анонімне джерело, знайоме з планами "Антонова".

Як повідомлялось раніше, "Антонов" почав використовувати реактивні двигуни зі знищеної "Мрії" на літаках "Руслан".

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті