Загроза замаху на Зеленського не зникла - генерал Мусаєв

Генерал, екскерівник комітету національної безпеки Казахстану Альнур Мусаєв вважає, що з першого дня війни була визначена ціль - знищити керівництво України, ця ціль росії буде посилюватися ще більше. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Взаємодія між СБУ і службою охорони має бути налагоджена на найвищому рівні. СБУ повинна ретельно слідкувати за всіма людьми, які мають доступ в офіс і безпосередньо до глави держави. З першого дня війни була визначена ціль - знищити керівництво України. Для Зеленського загроза замаху не зникне і далі буде посилюватись. Зеленський вже обмежений у контактах - це необхідний і важливий захід", - підкреслив Мусаєв.

Як раніше повідомлялося, президент України Володимир Зеленський розповідав відеозвʼзком у Українському домі у Давосе на прикінці травня, що органи влади знали, як поводитися у разі замаху на нього.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті