У війні Росії проти України ліквідовано 50 тисяч військових РФ, дуже багато з Башкортостану - "Медіазона"

Російські опозиційні журналісти проекту "Медіазона" до 12 квітня підтвердили загибель 50 471 загиблого російського військового.

"Нам відомі імена понад 3 300 офіцерів армії та інших силових структур. 390 із них - у званні від підполковника і вище", - повідомляє видання.

Зазначається, що реальна кількість загиблих розрахована за реєстром спадкових справ і актуальна на 15 березня 2024 року - близько 85 тисяч осіб.

Команди OSINT-аналітиків, які підраховують втрати військової техніки, повідомляють, що протягом останніх кількох тижнів Росія втрачає дуже велику кількість танків, БТР, БМП і артилерії. "При цьому на нашому підрахунку загиблих за некрологами це поки що не відбивається", - зазначили журналісти.

"Число загиблих, яких ми знаходимо в соцмережах, залишається приблизно однаковим увесь 2024 рік: це приблизно 1 200 осіб на тиждень, більшість із яких не були професійними військовими. Єдиний тренд, який ми можемо зараз відзначити - значно зросла кількість загиблих із Башкортостану. Зараз регіон вийшов на друге місце серед кількості загиблих по всій Росії, його випереджає тільки густо населений Краснодарський край, де, крім цього, є група волонтерів, які стежать за могилами загиблих солдатів (тобто, ми дізнаємося про більшу кількість втрат)", - уточнили в "Медіазоні".

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті