У Торецьку на Донеччині через небезпеку тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку

У Торецьку на Донеччині через небезпеку, пов’язану з посиленими ворожими обстрілами міста, тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку. Про це Укрінформу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

"Ми іноді припиняємо роботу деяких відділень банку у зв'язку з небезпекою. Наприклад, сьогодні у нас призупинена тимчасово робота нашого відділення у місті Торецьк. Поки призупинена на місяць, на квітень", - сказала Прасол.

При цьому вона зазначила, що якщо за квітень безпекова ситуація покращиться, то все буде поновлено, та відділення запрацює знову.

Керівниця обласної філії Ощадбанку констатувала, що наразі в Донецькій області разом з відділенням у Торецьку знаходяться 34 стаціонарних відділення Ощадбанку, які надають свої послуги клієнтам.

Вона пояснила, що серед 34-х стаціонарних відділень Ощадбанку є два відділення - одне у Святогірську, друге - в селище Богатир, які нічим не відрізняються від стаціонарних, але їх офіційна документальна назва - «мобільні приміщення». Вони так називаються, бо були «відкриті швидко, без купи документів через Національний банк».

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Але наразі на території регіону залишаються 470-480 тисяч місцевих мешканців.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті