У Сєвєродонецьку окупанти активізували примусову мобілізацію

Примусова мобілізація в окупованому Сєвєродонецьку активізувалась після "виборів" путіна, які дозволили "владі" уточнити місця проживаня чоловіків. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 22 березня.

"У Сєвєродонецьку військові РФ примусово мобілізують чоловіків, здійснюючи побудинковий обхід. Місця проживань були уточнені під час нещодавніх виборів", - написав Лисогор. 

Зазначається, що після завершення псевдовиборів росіяни розпочали заходи по відлову тих, хто підлягає "призову". 

"За декілька днів, що минули після волевиявлення, відомо щонайменше про два таких випадки", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що "святкову картинку" путінських виборів в "ЛНР" створювали приїжджі росіяни, які голосували "за місцем перебування".

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті