У Сєвєродонецьку окупанти активізували примусову мобілізацію

Примусова мобілізація в окупованому Сєвєродонецьку активізувалась після "виборів" путіна, які дозволили "владі" уточнити місця проживаня чоловіків. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 22 березня.

"У Сєвєродонецьку військові РФ примусово мобілізують чоловіків, здійснюючи побудинковий обхід. Місця проживань були уточнені під час нещодавніх виборів", - написав Лисогор. 

Зазначається, що після завершення псевдовиборів росіяни розпочали заходи по відлову тих, хто підлягає "призову". 

"За декілька днів, що минули після волевиявлення, відомо щонайменше про два таких випадки", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що "святкову картинку" путінських виборів в "ЛНР" створювали приїжджі росіяни, які голосували "за місцем перебування".

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті