У Сєвєродонецьку окупанти активізували примусову мобілізацію

Примусова мобілізація в окупованому Сєвєродонецьку активізувалась після "виборів" путіна, які дозволили "владі" уточнити місця проживаня чоловіків. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор у Телеграм 22 березня.

"У Сєвєродонецьку військові РФ примусово мобілізують чоловіків, здійснюючи побудинковий обхід. Місця проживань були уточнені під час нещодавніх виборів", - написав Лисогор. 

Зазначається, що після завершення псевдовиборів росіяни розпочали заходи по відлову тих, хто підлягає "призову". 

"За декілька днів, що минули після волевиявлення, відомо щонайменше про два таких випадки", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що "святкову картинку" путінських виборів в "ЛНР" створювали приїжджі росіяни, які голосували "за місцем перебування".

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті