У СБУ пояснили, чому не випустили Порошенка з країни

У Службі безпеки України заявили, що отримали контррозвідувальні дані, за якими п'ятий президент України та нардеп Петро Порошенко мав провести зустріч з прем'єром Угорщини Віктором Орбаном. Про це у Телеграм повідомив пресцентр СБУ.

Як зазначають у спецслужбі, росія планувала використати це та інші подібні зустрічі у якості інформаційно-психологічних спецоперацій проти України.

"СБУ та розвідувальні органи України отримали інформацію про підготовку провокацій на міжнародній арені з боку російських спецслужб, спрямованих проти України. Головна мета ворога - знизити підтримку іноземних партнерів та спробувати розколоти українське суспільство зсередини", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, прикордонники затримали на "гарячому" 12 порушників кордону. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті