У росії визнали, що населення багатьох регіонів страждає на "алкоголізм і алкогольні психози"

У росії опублікували «Рейтинг громадського здоров'я в розрізі суб'єктів РФ», згідно з яким населення багатьох регіонів страждає на "алкоголізм і алкогольні психози". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Регіонами з найбільшою кількістю хворих на "алкоголізм і алкогольні психози" стали Чукотка, Примор'я і Сахалін.

Згідно з рейтингом, до п'ятірки найбільш відстаючих регіонів із захворюваності на алкоголізм і алкогольні психози увійшли: Чукотський автономний округ (85-е місце), Приморський край (84-е місце), Сахалінська область (83-е місце) і Магаданська область (82-е місце). Водночас Брянська область посіла 81 місце.

Також серед найбільш регіонів, що п'ють - Нижегородська, Володимирська, Тамбовська області, а також Єврейський АО і республіка Марій Ел.  

Крім того, до регіонів з високою смертністю від причин, пов'язаних з розпиванням спиртного, увійшли Чукотський автономний округ (85-е місце), Магаданська (84-е місце), Липецька (83-е місце), Челябінська (82-е місце), Іванівська (81-е місце) області, Чувашія (80-е місце), Тверська (79-е місце), Воронезька (78-е місце) області, Камчатський край (77-е місце) та Калузька область (76- е місце).

Статті

Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Всі статті