У росії готуються відбирати майно за "фейки про армію і СВО"

Законопроєкт про конфіскацію майна за "фейки" про армію внесуть до Держдуми РФ у понеділок Про це заявив спікер нижньої палати російського парламенту В'ячеслав Володін, повідомляють росЗМІ.

За його словами, законопроєкт дасть змогу "конфісковувати гроші, цінності або інше майно, що використовуються або призначені для фінансування злочинної діяльності проти безпеки Російської Федерації", а також позбавляти почесних звань за "фейки" про армію, заклики до "екстремістської" діяльності, "дискредитацію" ЗС РФ та ін. 

Про це Володін повідомив у зв'язку з "необхідністю покарання негідників, зокрема діячів культури, які підтримують нацистів, ллють бруд на нашу країну, солдатів і офіцерів, які беруть участь у СВО".

Нагадаємо, у Держдумі заявили, що "ухвалили всі необхідні закони для повної інтеграції нових регіонів у правове поле РФ".

Як повідомлялося, депутат Держдуми РФ погрожує відібрати у США Аляску, натякає і на втрату Техасу. 

Також нагадаємо, що заклики депутата Держдуми знищувати незгодних із політикою Путіна офіційно визнані нормою. 

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті