«Под пивко». У російському Ростові з криками «Мы ненавидим русских» побили ветерана «СВО» і його дружину

Ветерана "СВО" і його дружину побив натовп у російському Ростові-на-Дону. Про це з посиланням на прес-службу ГУ МВС Росії в Ростовській області повідомили росЗМІ 27 квітня.

"У Ростові-на-Дону в Суворовському районі натовп чоловіків побив ветерана спеціальної військової операції та його дружину", - ідеться в повідомленні.

Місцеві пабліки пишуть, що троє нападників кричали, що ненавидять росіян, і знімали все на камеру. Зазначено, що бійка сталася біля магазинчика "Півко". 

Постраждалі приїхали в травмпункт і зняли побої, де з'ясували, що в жінки перелом ноги, забої голови, грудей і попереку, а в чоловіка множинні забої обличчя. Поліцейські затримали трьох учасників конфлікту.

Раніше повідомлялося, що окупанти "СВО", які повернулися в РФ із війни, убили понад сотню мирних жителів і більше сотні покалічили.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті